
داکت اسپلیت کانالی گری 42000
داکت اسپلیت کانالی گری
در این قسمت می توانید مشخصات فنی، تصاویر، لیست قیمت و اطلاعات فروش انواع مدل های مختلف داکت اسپلیت اینورتر و معمولی سرمایشی و سرد و گرم گری را مشاهده، مقایسه و خرید نمایید.
داکت اسپلیت معمولی گری با دارا بودن کمپرسور روتاری همراه با گاز مبرد R22 قابلیت کارکرد از -15 درجه الی +50 درجه سانتیگراد را داشته و قابلیت سرمایشی و گرمایشی را دارد.همچنین داکت اسپلیت اینورتر گری با دارا بودن کمپرسور اینورتر DC همراه با گاز مبرد R410a قابلیت کارکرد از -15 درجه الی +50 درجه سانتیگراد را داشته و قابلیت سرمایشی و گرمایشی را دارد.
داکت اسپلیت های گری با داشتن طراحی جمع و جور در یونیت داخلی به راحتی در سقف های کاذب با ارتفاع کم نصب شده و قابلیت کانال کشی برای فضاهای مختلف را دارا می باشد.
از دیگر ویژگی های داکت اسپلیت گری می توان به کندانسور مسی با شیار های داخلی جهت بهبود عملکرد و بالا رفتن راندمان، فیلتر قابل شستشو پلاستیکی در پنل داخلی، عملکرد کاملا بی صدا، قابلیت تعمیر و نگهداری آسان، جریان راه اندازی پایین به لطف کمپرسور تاخیری و استفاده از دو سنسور دمای محیطی را نام برد.
از ویژگی های داکت اسپلیت اینورتر گری می توان به پمپ درین توکار پر قدرت، سیستم یخ زدایی هوشمند و سیستم جلوگیری از هوای سرد هنگام گرمایش (گرمایش با تاخیر) اشاره نمود. یونیت داخلی داکت اسپلیت گری دارای دریچه قابل انعطاف ورودی / خروجی هوا بوده که طبق شرایط نصب می تواند متغیر باشد.
همچنین امکان نصب دریچه برگشت هوا از پایین و قسمت عقب دستگاه، قابلیت نصب در هر فضایی را ممکن می سازد. یونیت داخلی داکت اسپلیت اینورتر گری دارای پمپ تخلیه آب درین با 1100 میلیمتر مکش طبق استاندارد، عملکرد دریچه ورود هوای تازه و کنترل شیر هواگیری جهت بهبود کیفیت هوای داخل علاوه بر ویژگی های مدل معمولی می باشد.
این دستگاه امکان اتصال کانال هوای تازه (تا 25 درصد حجم کل هوای مورد تهویه) را دارد، همچنین مجهز به ریموت کنترل با سیم در مدل غیر اینورتر و ریموت دوگانه با سیم و بی سیم در مدل اینورتر می باشد. داکت اسپلیت سقفی گری با قابلیت کارکرد در مناطق گرمسیری در ظرفیت های 24000 الی 60000 BTU مناسب برای فضاهای 50 الی 150 متر می باشد.
داکت اسپلیت یکی از رایج ترین سیستم های تهویه مطبوع در سطح جهان بوده که یکی از اقتصادی ترین و به صرفه ترین این سیستم ها میباشد. داکت اسپیلیت همانند اسپیلیت دیواری از دو قسمت یونیت خارجی (کندانسور و کمپرسور) و یونیت داخلی (هواساز که در سقف کاذب نصب میشود) تشکیل شده و این دو قسمت توسط لوله های مسی به یکدیگر متصل میشوند. یونیت داخلی توسط کانال های مخصوص هوای سرد و گرم را به فضاهای مستقل میرساند.
داکت اسپلیت ها اغلب سرد و گرم بوده ولی میتوان از کویل اب گرم (که توسط موتورخانه و پکیج گرمایشی ابگرم خود را تامین کند) نیز در آن استفاده نمود. از دیگر مزایای این دستگاه اشغال فضای بسیار کم بدلیل نصب داخل سقف میباشد. کمپرسورها در سیستم داکت اسپیلیت در دو مدل اینورتر و معمولی می باشند که تاثیر مستقیمی بر روی مصرف برق دستگاه خواهد داشت. کمپرسور های اینورتر تا 50 درصد مصرف برق کمتری نسبت به کمپرسورهای معمولی دارند.
داکت اسپلیت کانالی گری 42000
ویژگی های داکت اسپلیت کانالی گری 42000
-
نوع استفاده : سرمایشی و گرمایشی
-
ظرفیت گرمایش و سرمایش:42000
-
نوع : داکت اسپلیت کانالی
-
کشور سازنده کمپرسور:چین
-
نوع کمپرسور: اسکرول
-
برند کمپرسور: تکامسه
-
اینورتر دی سی DC: دارد
توضیحات
داکت اسپلیت کانالی گری 42000
سیستم داکت اسپلیت از دو بخش تشکیل شده است:
یونیت داخلی :زیر سقف (داخل سقف کاذب) داخل آپارتمان نصب می گردد.
یونیت خارجی : در فضای باز قرار میگیرد و توسط یک جفت لوله مسی به یونیت داخلی متصل می گردد.
به یونیت خارجی آن اصطلاحاً کندانسینگ یونیت می گویند که شامل کویل کندانسور، فن کندانسور و کمپرسور می باشد.
به یونیت داخلی اواپراتور یا هواساز گفته می شود.
ارتباط بین یونیت داخلی و یونیت خارجی توسط لوله های مسی عایق شده صورت می گیرد. نحوه ی کارکرد آن به این صورت است که کندانسور ، گاز خنک شده را به یونیت داخلی ارسال می کند، در داخل یونیت داخلی گرمای محیط توسط گاز گرفته می شود و به هوای سرد تبدیل می شود، هوای سرد هم توسط فن به محیط می شود.
دسته بندی انواع داکت اسپلیت از نظر مصرف برق
داکت اسپلیت ها از نظر مصرف برق به 2 دسته ذیل می شوند.
1- داکت اسپلیت غیر اینورتر
2- داکت اسپلیت اینورتر
گرید انرژی داکت اسپلیت های غیر اینورتر B و گرید انرژی داکت اسپلیت های اینورتر A می باشد . مزیت آنها این است که هزینه برق کمتری را برای مصرف کنندگان دارند. کمپرسورشان دیجیتال است و با تغییر دور این اتفاق می افتد, یعنی وقتی مصرف کم می باشد دور کمپرسور پایین می آید و وقتی مصرف بالا می باشد دور کمپرسور هم بالا می رود چون عمده مصرف برق کمپرسورها لحظه ی استارت است که به شدت آمپر مصرفی آن بالا می رود پس وقتی که تعداد استارتها را کم کنیم یعنی مصرف برق را هم کم کرده ایم .
در کمپرسور دور متغییر اتفاق به این صورت می افتد که، یک بار استارت می زند و دور آن به کمترین دور ممکن می رسد و دوباره دور آن بالا می رود و این باعث می شود که مصرف برق پایین تر بیاید. یکی از عیب های اساسی آن این است که عمر کمی دارند چون کمپرسور مدام روشن می باشد، عیب دیگر آن هزینه اولیه بالای آن می باشد. ناکافی بودن تخصص تعمیرکاران و سرویس کاران این دستگاه ها یکی از مشکلات رایج در کشور می باشد.
شیوه و نحوه نصب داکت اسپلیت :
از دهانه ی خروجی هواساز یا همان یونیت داخلی در سقف کاذب کانال کشی انجام شده و در هر قسمتی که نیاز باشد دریچه ای تعبیه می گردد و متناسب با هر فصل هوای سرد یا گرم خارج می شود.
برای تولید هوای گرم یک کویل آب گرم جلوی دستگاه یا پشت دستگاه قرار می گیرد. کویل آب گرم که یک کویل مسی مارپیچ 2 ردیفه یا 3 ردیفه می باشد، آب گرم داخل آن می گردد و همان فن هوا ساز این بار هوا را از روی آن عبور می دهد، گرمای آب را می گیرد و تبدیل به هوای گرم می کند و آن را به فضاهای موردنیاز ارسال می کند. می توان تولید گرما از طریق معکوس کردن سیکل تبرید را اضافه کرد.
این سیستم دارای مکش و دهش با کانال می باشد، که عموماً مکش آن پشت دستگاه می باشد و این مکش باعث می شود که چرخش هوا در سرما و گرما در محیط کامل صورت بگیرد و سریع تر محیط را به دمای یکنواخت می رساند. بهترین مکان برای دریچه مکش 70 سانتی متر تا یک متر از زمین می باشد.