>
مقالات> داکت اسپلیت گری gree|فروشگاه مرکزی داکت اسپلیت گری gree

داکت اسپلیت گری
در این قسمت می توانید مشخصات فنی، تصاویر، لیست قیمت و اطلاعات فروش انواع مدل های مختلف داکت اسپلیت اینورتر و معمولی سرد و گرم گری را مشاهده، مقایسه و خرید نمایید.
داکت اسپلیت معمولی گریبا دارا بودن کمپرسور روتاری همراه با گاز مبرد R22 قابلیت کارکرد از -10 درجه الی +55 درجه سانتیگراد را داشته و قابلیت سرمایشی و گرمایشی را دارد.
همچنین داکت اسپلیت اینورتر گری با دارا بودن کمپرسور اینورتر DC همراه با گاز مبرد R410a قابلیت کارکرد از -15 درجه الی +47 درجه سانتیگراد را داشته و قابلیت سرمایشی و گرمایشی را دارد.
داکت اسپلیت های گرین با داشتن طراحی جمع و جور یونیت داخلی (ارتفاع 290 میلی متر) به راحتی در سقف های کاذب با ارتفاع کم نصب شده و قابلیت کانال کشی برای فضاهای مختلف را دارا می باشد.
از ویژگی های داکت اسپلیت گری می توان به فیلتر جهت افزایش کیفیت هوا در پنل داخلی، عملکرد کم صدا، قابلیت تعمیر و نگهداری آسان، قابلیت نصب هوای برگشت و کانال هوای تازه و قابلیت تغییر دریچه مکش هوا نام برد.
این دستگاه ها مجهز به ریموت کنترل با سیم در مدل غیر اینورتر و ریموت دوگانه با سیم و بی سیم در مدل اینورتر می باشد. داکت اسپلیت سقفی گری با قابلیت کارکرد در مناطق معتدل (مدل اینورتر) و گرمسیری (مدل معمولی) در ظرفیت های 18000 الی 60000 BTU مناسب برای فضاهای 30 الی 150 متر می باشد.
داکت اسپلیت یکی از رایج ترین سیستم های تهویه مطبوع در سطح جهان بوده که یکی از اقتصادی ترین و به صرفه ترین این سیستم ها میباشد.
داکت اسپیلیت همانند اسپیلیت دیواری از دو قسمت یونیت خارجی (کندانسور و کمپرسور) و یونیت داخلی (هواساز که در سقف کاذب نصب میشود) تشکیل شده و این دو قسمت توسط لوله های مسی به یکدیگر متصل میشوند. یونیت داخلی توسط کانال های مخصوص هوای سرد و گرم را به فضاهای مستقل میرساند.
داکت اسپلیت ها اغلب سرد و گرم بوده ولی میتوان از کویل اب گرم (که توسط موتورخانه و پکیج گرمایشی ابگرم خود را تامین کند) نیز در آن استفاده نمود. از دیگر مزایای این دستگاه اشغال فضای بسیار کم بدلیل نصب داخل سقف میباشد. کمپرسورها در سیستم داکت اسپیلیت در دو مدل اینورتر و معمولی می باشند که تاثیر مستقیمی بر روی مصرف برق دستگاه خواهد داشت. کمپرسور های اینورتر تا 50 درصد مصرف برق کمتری نسبت به کمپرسورهای معمولی دارند.
مزایا و معایب داکت اسپلیت
مزایا:
۱- استفاده از یک دستگاه برای یک فضای بزرگ به جای چندین دستگاه
۲- امکان استفاده از یک دستگاه بزرگ برای چند فضای کوچکتر
۳- امکان استفاده از کویل آبگرم برای گرمایش محیط و کاهش حداکثری مصرف برق در زمستان
۴- توضیع هوا به مقدار مورد نیاز در هر فضا و جلوگیری از تحمیل بار اضافی و مصرف انرژی زیاد
۵- امکان پرتاب باد با دریچه های دیواری و سقفی منوط به نوع طراحی کانال
۶- مخفی بودن پنل داخلی به علت قرار گرفتن در داخل سقف کاذب
معایب:
۱- اجرای کانال و دریچه بازدید دستگاه با توجه به محدودیت های فضا
۲- مخلوط شدن هوای کلیه فضاهایی که با یک دستگاه تهویه می شوند.
۳- امکان تنظیم و کنترل جداگانه دما برای همه واحدهایی که با یک دستگاه تهویه می شوند مقدور نیست.
۴- افت فشار استاتیکی در صورت بستن کویل آبگرم و بالا رفتن مصرف انرژی
۵- صدای زیاد در صورت طراحی و اجرای اشتباه کانال